Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hamarosan becsengetnek

Egy hét és becsengetnek az iskolákban, ezért sok szülőnek, nagyszülőnek okozhat fejtörést a legkisebbek iskolára való felkészítése. Már legalább egy hónapja megjelentek a tanszerek a boltokban, de az „utolsó métereken” hatalmas árengedmények vannak minden iskolai élethez kapcsolódó termékre a boltokban. Egyes bevásárlóközpontokban, akár ötven százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá a szülők a tanszerekhez, és ezek a kedvezmények a nagy nap közeledtével egyre olcsóbbak lesznek.

hamarosan becsengetnek

Az iskolakezdéshez a tanszereken kívül kellenek őszi ruhák és cipők is, amelyek már megjelentek a boltokban. A ruhaboltokban már a polcokon vannak a legújabb kollekciók, a fürdőruhák helyét átvették az iskolai ingek és öltönyök. A meleg pulcsik, sportruhák, a farmer nadrágok örvendenek nagy népszerűségnek a hűvös évszak beköszöntével. A szandálokat is felváltották az őszi cipők és bokacsizmák, amelyek nem csak divatosak, de kényelmesek és praktikusak is az esős évszakban.

Az ősznek a színes levelek mellett hatalmas előnye az, hogy végkiárusítások vannak városszerte a nyári ruhákra és lábbelikre, ezeket, ha idén már nem is engedi az időjárás viselni, hasznosak lehetnek a következő nyáron.

Az iskolakezdés sokaknál kiürítheti a családi kasszát, hogy ezt elkerüljük érdemes vadászni az akciókat és összehasonlítani különböző boltok kínálatát és árait. Minőségi árut is lehet alacsonyabb áron megvásárolni egy kis odafigyeléssel.

Vincze-Nagy Anikó