Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Hajnalig tartott a szombat esti buli a SzabadságFeszten

Szombaton délután is benépesült a margittai strand parkolójában felállított nagyszínpad előtti tér a SzabadságFeszten. Az itteni, strandon kívüli rendezvények ingyenesek voltak, és több mint ezren látogattak ki, hogy megtekintsék a produkciókat.

DSCN2096

Mr. Siid és Szikra remek hangulatot teremtett

Előbb helybéli és környékbeli énekesek léptek fel, majd a nagyszalontai rapper, Mr. Siid és társa, Szikra vonzotta a pódium elé a közönséget. Közel egyórás koncertjükön megfelelően bemelegítették a közönséget, a székelyhídi Free Steps tánccsoport néhány tagja pedig alkalmi háttértáncosnak lépett elő.

DSCN2114

Előadása közben a Free Steps

A hip-hop koncert után a Free Steps, a nagyváradi Unique és a margittai Clevers tánccsoportok mutatták be tudásukat.

A székelyhídi Tini Dance Center a tőle megszokott színvonalas táncelőadást mutatott be.

DSCN2129

A Tini Dance Center

Az est magyarországi sztárvendége LL Junior volt. A közönség együtt énekelte az ismert dalokat az előadóval, aki ráadásként jó húsz percet ráhúzott eredeti fellépési idejére.

A buli a strandon folytatódott, ahol több száz, főleg a Szabadság Fesztre érkező és a fürdő területén sátrat verő fiatal szórakozott a az elmúlt húsz esztendő legismertebb slágereire. A medenceparti a kora reggeli órákban ért véget.

DSC_0194