Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Győzött majd kikapott a Mihályfalvi Unirea

Balmazújvároson kezdte, tegnap pedig Hegyközpályiban folytatta a barátságos meccsek sorozatát a Mihályfalvi Unirea labdarúgócsapata. Az első találkozón győzött, a másodikon vereséget szenvedett az érmelléki gárda.

Havas pályán remizett tegnap a Bihar FC

Havas pályán remizett tegnap a Bihar FC

A magyarországi vendégszereplés jól sikerült az Unireának, amely 5-3-ra verte a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szereplő ellenfelét, bár az háromszor is vezetett a találkozón. A gólokat Dumiter (3), Vadkerti és Keresztúri szerezték. Szabó Zoltán edző a következő összeállítású csapatot küldte pályára: Perényi (46.p. Ármós) – Fórián (46.p. Csiri), Lakatos, Létai, Horváth (46.p. Vadkerti), Crisan C. (60.p. Kiss), Fele (46.p. Gyula), Illés, Crisan R., Gábor (46.p. Keresztúri), Dumiter.

Tegnap délben, a Hegyközpályiban található műfüves pályáján játszott előkészületi találkozót az Unirea. Ellenfele, a megyei első osztály éllovasa, a Nagyváradi Luceafărul volt. Az első félidő közepéig még egyenrangú ellenfele volt a listavezetőnek az Unirea, ám a szünetig már ötgól volt a Muzsnay Zsolt vezette váradiak előnye. A második félidőre a váradiak szinte az egész csapatot le(ki)cserélték, de így is két újabb gólt szereztek, s 7-0ra nyertek.

Az Unirea a következő összeállításban szerepelt: Perényi – Fórián (80.p. Crăciun), Lakatos, Létai, Horváth, Csiri, Fele Sz. (46.p. Keresztúri), Vadkerti (35.p. Gábor), Illés, Crişan R., Dumiter. A mihályfalviak szombaton 11 órától a százholdi edzőpályáján fogadják a Nagykárolyi Victoria csapatát, a Luceafărul ellenfele a Borossebesi FC lesz, vasárnap.

A másodosztályan szereplő Nagyváradi Bihar FC a harmadik liga negyedik helyén álló Váradszentmártoni KSK-val mérte össze erejét. A havas pályán lejátszott találkozón végeredménye 3-3 lett. A szentmártoniak góljait Popescu (29.) és Zádori (65. és 82.), míg a váradiaktól Cr. Cigan (26.), I. Ban (47.) és Lőrincz (67.) volt eredményes. A piros-kékek szombaton az Aradi UT Öreg Hölgy csapatát játszanak.