Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Győzelemmel zárt a kézilabdacsapat

Magabiztos győzelemmel zárta az őszi idényt a Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata, amely kedden délután a Segesvári HCM együttesét látta vendégül az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

Veretlenül zárta az évet a VSK

Veretlenül zárta az évet a VSK

 A forduló előtt a váradiak a második, a vendégek pedig a harmadik helyet foglalták el a tabellán. Sebastian Tudor együttese gólerős játékkal rukkolt elő, s bár a meccs során már hét góllal (31–24) vezetett, végül négy találattal bizonyult jobbnak ellenfelénél. A VSK következő összeállításban lépett pályára: Nedelcu, Duma (kapusok), R. Radu – 2 gól, Mihăilescu 2, Al. Pop 2, Niţu 2, Stroe 6, Haiduc 8, Chiş, Svoboda 7, Liberţ 3, Szilágyi. Sérülés miatt nem játszott Acsinia és Păunescu.

„Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, s azzal, hogy a várakozásoknak megfelelően veretlenül zártuk az őszi idényt. Második helyről várjuk a folytatást, ezért elismerés illeti a csapat minden tagját” – értékelte a sikert Sebastian Tudor, a váradi csapat edzője. A másodosztály B csoportjának további találkozóira tegnap, lapzártánk után került sor.