Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Győzelem az edzőmeccseken

A felkészülés második szakaszába ért a Nagyváradi VSK férfi kézilabdacsapata. Sebastian Tudor együttese edzőmeccseket játszott a hétvégén. A találkozókon a Kolozsvári Universitatea csapatával mérte össze erejét a váradi gárda.

A kolozsváriak ellen léptek pályára a váradi kézilabdázók Fotó: Roby Boros

A kolozsváriak ellen léptek pályára a váradi kézilabdázók
Fotó: Roby Boros

 

Eredetileg négycsapatos felkészülési tornának adott volna otthont az Antonio Alexe Sportcsarnok, ám az utolsó pillanatban a két élvonalbeli klub, a Bukaresti Steaua és a Resicabányai Adrian Petrea KC is jelezte, nem utazik el Váradra, így a kolozsváriak ellen lépett pályára a VSK.

Mindkét találkozót egy góllal nyerte meg Sebastian Tudor együttese, az első meccs végeredménye 35–34 (20-17), a másodiké pedig 32–31 (15-15) volt. A tavalyihoz képest igencsak átalakult a VSK kerete, több alapember távozott, idén pedig csak helyiekre, s főleg fiatalokra épül majd a gárda, amely a másodosztály nyugati csoportjában vág neki a küzdelemnek.

A két felkészülési meccsen a következő játékosoknak adott bizonyítási lehetőséget Sebastian Tudor edző: Paul Simulescu – kapus; Angelo Svoboda, Cosmin Oşvat, Răzvan Niţu, Răzvan Radu, Szilágyi Eduárd, Devid Munea, Georgel Haiduc, Cătălin Crăciun şi Alin Drăgan.