Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gyermekprogramok

Minden szülőt és gyermeket szeretettel várnak augusztus 20-án 14 órától a Rhédey-kertbe, a tizennegyedik alkalommal megszervezett Nyitott Ablak Európára című rendezvény első napjára, ahol számos gyermekprogramban vehetnek részt a mókára és kacagásra vágyó gyerkőcök. A gyermekekre rengeteg kaland vár, hiszen érkezésükkor egy Menetlevelet kapnak, melynek segítségével több, mint ezer éves utat járhatnak be, a hét próbát teljesítve pedig kis jutalomban részesülhetnek. A gyermekeket és kísérőiket többek között lovagi torna, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, interaktív babasarok, valamint egy játék és könyvvásár a “Cserebere fogadom!” várja. A játék és könyvvásárra mindenki elhozhatja régi játékait és könyveit, amelyeket szabadon elcserélhet vagy adományozhat a rászoruló gyerekeknek.

Kiskereki

A színpadi előadásokat a Szigligeti Színház Lilliput bábtársulat Magelona históriája című előadása nyitja, melynek szerzője és rendezője Dió Zoltán. 15 órától Néptánc gála veszi kezdetét, 18:30-tól pedig a Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttese és a Szigligeti Társulat két művésze lép színre, akik a VANmeSE című táncos-verses-zenés gyermekelőadásból adnak elő részleteket.

A rendezvényekre a belépés díjtalan.