Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gólzáporos évkezdet a székelyhídi teremfoci-bajnokságon

Már az idei év első hétvégéjén pályára léptek a csapatok a Székelyhídon zajló teremfoci-bajnokságban. A megmérettetés hatodik fordulójában három gólzáporos győzelmet jegyeztek fel.

A tizenhárom résztvevő között eddig két veretlen együttes van, mindkét gárda Kiskerekit képviseli, s szintén két csapat nem tudott eddig még pontot szerezni a bajnokságban. Az élen a Kiskereki Victoria áll, megelőzve a szentjobbiakat és a még szintén veretlen Kiskereki Törekvést.

A hatodik forduló eredményei: Cenalos City–Kan-Ászok 5–2, Semjéni Old Boys–Bad Boys 6–11, Szentjobbi Haladás–Keresztur Olaszi FC 9–0, Másnaposak–Kiskereki Victoria 3–5, Aladinok–Debreceni Arany Ászok 12–5. A Kiskereki Törekvés–Bagaméri Sportklub találkozót elnapolták. A Givova FC szabadnapos volt. A hétvégi forduló párosítása, szombaton (január 10.): Szentjobbi Haladás–Bagaméri Sportklub (19 óra), vasárnap (január 11.): Semjéni Old Boys–Givova FC (12 óra), Bad Boy–Keresztur-Olaszi FC (13), Másnaposak–Cenalos City (14), Kiskereki Törekvés–Dereceni Arany Ászok (15), Aladinok–Kan-Ászok (16). A Kiskereki Victoria szabadnapos lesz.

A Szentjobbi Haladás játékosai kilencszer vették be az ellenfél kapuját a hétvégi fordulóban

A Szentjobbi Haladás játékosai kilencszer vették be az ellenfél kapuját a hétvégi fordulóban

Az éllovas Kiskereki Victoria eddig még nem kapott ki a bajnokságban

Az éllovas Kiskereki Victoria eddig még nem kapott ki a bajnokságban

A góllövős listát az éllovas csapat alapembere, Szűcs Tibor vezeti 25 találattal. A második helyen Vadkerti Nándor (Aladinok) áll 18 góllal, míg a harmadik helyen Keresztúri Ádám (Semjéni Old Boys) áll, aki 16-szor volt eddig eredményes. A negyedik helyen a szentjobbi csapat két labdarúgója, Alin Lascu és Ilie Turbatu osztozik egyaránt 15 góllal.

A szervezők felhívják a csapatok képviselőinek figyelmét, hogy az újévben lehetőségük nyílik két új személy beírására vagy kicserélésére a nevezési lapon, Részletekkel a szervezők szolgálnak.