Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gólyatábort szerveztek

Az elmúlt évekhez hasonlóan a nagyszalontai MIDESZ Aranyoson valósította meg gólyatábor projektjét a Communitas Alapítvány támogatásával. A tábor programjain a nagyszalontaiak mellett részt vettek fiatalok Budapestről, Debrecenből, Kolozsvárról, Árpádról és Paptamásiból is. A Diana Villa ismét tökéletes helyszínnek bizonyult.

golyatabort

A tábor célja, hogy a különböző vidékekről érkezett fiatalokat egy csapattá kovácsolja, ez a változatos és sokszínű programoknak köszönhetően, a várakozásoknak megfelelően teljesült. A benti csapatépítő játékok és vetélkedők mellett túrázás is belefért a programba. Ami igazi bátorság-próbának bizonyult, mivel végig szakadt a hó. A tapasztalt vezetőknek köszönhetően mégis mindenkinek sikerült a kitűzött célt, a Zengőkőt elérni.

A gólyatábor kiértékelésénél mindenki egyetértett vele, hogy szükség van az ilyen és hasonló rendezvényekre. Az ilyen alkalmak nagyban segítik a fiatalok csoportba történő beilleszkedését. Könnyebben találják meg a helyüket és válnak az adott közösség aktív és hasznos tagjaivá.