Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gólyabál a Zelk Zoltán Általános Iskolában

Az Iskola Másképp hét keretében rendezték meg az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskolában az ötödikesek számára a gólyabált, amiről Boros Emőke Blanka tanárnő számolt be.Az idei Mini Gólyabál április 21-én a Bartók Béla Művelődési Házban volt.

A megmérettetést hetekig tartó készülődés előzte meg, melynek során iskolánk diáktanácsosai lelkesen gyártották a szórakoztató feladatokat a gólyapárok számára.

Fotó: ermihalyfalva.ro

Fotó: ermihalyfalva.ro

Hét ötödikes gólyapár állt izgatottan színpadra, két román és öt magyar tagozatos páros, majd Csengeri Csongor igazgató köszöntő szavai után kezdetét vette a vetélkedés.

A gyerekeknek különböző területeteken kellett bizonyítaniuk talpraesettségüket, rátermettségüket: a bemutatkozás után karaokézniuk kellett, táncolniuk, papírrepülőt hajtogatni, bekötött szemmel lerajzolni a partnert, érdekes kérdésekre válaszolni az iskolával és osztályfőnökkel kapcsolatban, de volt ott egymást kisminkelő feladat is, valamint a fiúcskáknak rá kellett ismerniük a partnerükre egy, a függönyön keresztül kidugott testrész alapján.

Mind a hét páros nagyon ügyesen állta a sarat, nem riadtak vissza egyetlen feladattól sem, lelkesen és szórakoztatóan versenyeztek, így nem meglepő, hogy a teremben végig nagyon kellemes, magával ragadó hangulat uralkodott.

A vetélkedő végén az iskola tanáraiból álló zsűri (Nagy Éva, Kulcsár Ágnes, Tóth Bernadett, Kecskés Zoltán) a következő sorrendet állította fel: I. hely – V. C osztály, II. hely – V. E osztály, III. hely – V. A osztály.

A zsűri megválasztotta a bálkirályt és bálkirálynőt is, így lett a Miss Gólyabál Fele Petra Andrea (V.C), a Mr. Gólyabál pedig Pusztai Patrik (V.A) lett.

Köszönet illeti az iskola diáktanácsát a szervezésért, a Pro Scholam Alapítványt a támogatásért, melynek következtében egyetlen versenyző sem maradt ajándék nélkül.

Varga Róbert