Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gólvágót igazolt a Luceafărul

Alig egy hónappal azután, hogy lapátra tette több tapasztalt játékosát, s meglepetésre néhány fiatal tehetséges labdarúgóját, új labdarúgót igazolt a harmadosztályban szereplő Nagyváradi Luceafărul.

Arnăutu (jobbról) Váradon folytatja

Arnăutu (jobbról) Váradon folytatja

Az újonc második helyen zárta az őszi idényt, ám a főtámogató célja, hogy a másodosztályba vezesse a piros–kék együttest. Ennek érdekében edzőváltás volt a csapatnál (Muzsnay Zsolt helyét Dan Dobai vette át, aki már az odavágók zárófordulójában leült a Luceafărul kispadjára). A váradi gárda az újév első napjaiban jutott egyezségre a másodosztály éllovasának gólvágójával, a 25 éves Sergiu Arnăutuval. A Nagybányai FC csatára bizakodva érkezik Váradra, mint mondta, a bajnoki cím a célja a Luceafărullal.

A harmadosztály ötödik csoportjában második helyen áll a bihari együttes, amelynek három pont a hátránya az éllovas Szászrégeni Avântullal szemben, s jobb gólarányának köszönhetően előzi meg a szintén 28 pontos Zsuk FC-t és a Máramarosszigeti CSM-t. A Luceafărul egy élvonalt megjárt labdarúgót is meg akar szerezni, a 26 éves Marius Fehér (a Besztercei Gloria tagja volt, legutóbb a másodosztályú Resicabányai Metalulban focizott) már ajánlatot kapott a klubtól.