Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gazdát keres a Szálka-park

A nagyváradi önkormányzat licitációt írt ki az idén nyáron felavatott Szálka-park karbantartására, amely a Lotus bevásárlóközpont közelében, a Pece-patak bal partján helyezkedik el.

A nyertes cég három évre kapja majd gondozásba a parkot, s ez idő alatt biztosítania kell a mesterséges tó, a zöldövezetek és sétányok tisztítását, ápolnia és bővítenie kell a beültetett növényzetet. Szintén feladata lesz a parkhoz tartozó Pece-part szakasz, illetve a rézsű tisztán tartása, valamint a parkban és a mesterséges tóban élő halak etetése. A cégnek emellett felügyeletet is kell biztosítania a parkban, a költségek összértéke pedig nem haladhatja meg a 781 200 lejt.

A Szálka-parkhoz összesen 23 300 négyzetméternyi zöldövezet, több mint 5 100 négyzetméternyi vízfelület és 5 670 négyzetméternyi sétány tartozik. A zöldövezetet jelenleg 500 facsemete, 460 rózsatő, 210 bambusz és számos egyéb növény ékíti.

Sz. G. T. 

gazdat 2

gazdat 1