Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Gálázott a váradi kosárlabdacsapat

Ponterős és igen látványos játékkal rukkolt elő a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata a szombat esti bajnoki meccsen, amelyet 39 pontos különbséggel nyert meg.

Barnette (a labdával) és Denison is kiválóan játszott szombaton

Barnette (a labdával) és Denison is kiválóan játszott szombaton

Cristian Achim edző csapata a Piteşti-i BCMU gárdáját látta vendégül az Antonio Alexe Sportcsarnokban a bajnokság középszakaszának utolsó előtti fordulójában. A címvédő váradiak látványos győzelemmel búcsúztak szurkolóiktól (104–65, negyedenként: 28–18, 26–24, 25–11 és 25–12), hiszen közel negyven pontos különbséggel múlták felül ellenfelüket. A hazaiaktól ezúttal Sean Denison volt a legeredményesebb 18 ponttal. A keret minden tagja pályára lépett, és pontot tudott dobni. Barnette 17, Zeno 16, Pasalics 14, Mandache 11, Ţîbîrnă 7, Sergiu Pop 7, Franklin 5, Nicolescu 4, Petrişor 3, Nicoară pedig két ponttal vette ki részét a látványos sikerből, amelyet vastapssal jutalmazott meg a közönség.

Ünnepelt a meccs végén a váradi közönség Fotók: csmoradea.ro

Ünnepelt a meccs végén a váradi közönség
Fotók: csmoradea.ro

A román férfi élvonal középszakasza szerda este zárul, a váradiak Nagyszebenben lépnek pályára. A találkozó tétje a rangsor harmadik helye, hiszen mindkét gárda el szeretné kerülni a kolozsváriakat az elődöntőben.

A felsőház 27. fordulójában: Nagyvárad–Piteşti 104–65. A Nagyszeben–Kolozsvár és a Temesvár–Steaua találkozókat tegnap, lapzártánk után tartották. A szerdai program: Kolozsvár–Steaua (19.45, Digi Sport), Nagyszeben–Nagyváradi VSK-ESK, Piteşti-i BCMU–Temesvári KK.

Az alsóházban: Bukaresti Dinamo–Craiovai SCMU 72–87, Marosvásárhelyi KK–Galaci Phoenix 91–75. A szerdai zárófordulóban: Dinamo–Marosvásárhely, Craiova–Galac.