Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fotótárlatot nyitnak

A X. Román és Magyar Fotóművészek Mindenünnen Nemzetközi Kiállítás alkotásaiból a Nagyváradi Tavirózsa Fotóklub, az Euro Foto Art Egyesület és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének (MAFOSZ) szervezésében létrejött kiállítás témája a román és a magyar nép kultúrájának bemutatása 312 fekete-fehér és színes művészi fotóban.

Tordai Ede: Generációk

Tordai Ede: Generációk

Az eseményen odaítélték a „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pop Károly” díjakat. Az aranyérmet a romániai (Négyfalu, Brassó megye) Magdó István nyerte el fekete-fehér és Tordai Ede (EFIAP) színes fénykép kategóriában, míg a legnagyobbnak számító „Best autor” díjat és a MAFOSZ emléklapját szintén Magdó István kapta.

A díjak átadására és a kiállítás hivatalos megnyitójára Nagyváradon az Euro Foto Art Galériában (Nagyvásár tér 12. szám) kerül sor 2016. január 11-én, hétfőn 18 órakor. Az eseményen megemlékeznek a Fotóművészet Napjáról Romániában, ami január 11-én lesz. A megnyitóra mindenkit szeretettel várnak.