Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fotótanfolyam indul

A Nagyváradi Tavirózsa Fotóklub az Euro Foto Art Egyesülettel partnerségben egy negyven éves hagyománynak eleget téve újabb négyhetes fotóművészeti és fotótechnikai tanfolyamot indít október 4-én.

fototanfolyam indul 1

A kurzus óráit a fotóklub új székhelyén, a nagyváradi várban tartják meg minden kedden, szerdán és csütörtökön 16–17.45 óra között. A fotóklub elnöke, Tóth István által tartott tanfolyam lehetőséget kínál a fotózás történetében és művészetében való elmélyülésre és a szépérzék fejlesztésére, melyeket analóg és digitális eljárások megismerése és kipróbálása, és képelemzések garantálnak. A hallgatók elkészíthetik saját fényképeiket, melyek legjobbjaiból november 2-án, 17 órakor nyílik majd kiállítás a várban, lehetőséget adva a kurzust elvégzőknek, hogy a diploma megszerzése mellett a fotóklub tagjai vagy szimpatizánsai legyenek. Jelentkezni és érdeklődni a 0741/212-111-es telefonszámon és a cfno.ro@gmail.com vagy az eurofotoart.ro@gmail.com internetes címeken lehet.

 A felvételeket a legutóbbi fotókurzus végzősei készítették a Váradon megszervezett népi mesterek vásárán

A felvételeket a legutóbbi fotókurzus végzősei készítették a Váradon megszervezett népi mesterek vásárán