Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fotóművészet mobiltelefonnal

Az október 21–22-én először megszervezett Smartfon Mobile (K csoport/2017) kurzus sikerén felbuzdulva, a Nagyváradi Tavirózsa Fotóklub vezetősége úgy döntött, hogy november 25–26-én egy második tanfolyamot is elindít a vár épületében.

fotomuveszet

A kurzuson a következő témákat tárgyalják majd: bevezetés a fotográfia történetébe, a fotográfia története, kompozíciós elemek, színvilág, különös tekintettek mindazokra a speciális funkcióra, amelyeket az okostelefonok használata során igénybe vehetünk, valamint a szerkesztési lehetőségekre is. A tervezett műhelymunka vezetői Tóth István, a fotóklub elnöke és Christian Filipescu lesznek. A jelentkezőknek lehetőségük lesz megtekinteni a Ştefan Tóth István Fotótechnikai és Fotóművészeti Gyűjteményt is.

A kurzus végén, november 26-án, vasárnap a résztvevők legsikerültebb alkotásaiból kiállítás nyílik, és a végzősök átvehetik diplomáikat.

A szervezők hátrányos helyzetű személyek számára is fenntartanak egy ingyenes helyet.

Jelentkezni a 0741/212-111 és a 0753/023-903-as telefonszámokon, illetve a cfno.ro@gmail.com és az eurofotoart@gmail.com e-mail címeken lehet.