Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fotókiállítás utazásról, túrázásról, zarándoklatról

A Fő utcai R&R Könyvszalon által szervezett Olvasók éjszakája elnevezésű  program alkalmából, június 29-én, csütörtök délután került sor Schönberg A. Gréta fotókiállításának megnyitójára.

fotokiallitas

A kiállítás elnevezése, a Fernweh szó, a szerző utazás, kirándulás és zarándoklat iránti szeretetére utal. A grafikusként dolgozó fiatal hölgy elmondta, hogy a fotózást egyetemi évei alatt szerette meg és a kiállított felvételeket különféle európai utak során készítette. A hangulatos képek között láthatunk repkénnyel befuttatott angol vidéki házat, hajnali fényben derengő erdőrészt, égbe szökellő tornyokat. Olasz, dán és francia tájakon készült fotók kerültek kiállításra, és néhány szuggesztív felvétel, amelyek az El Camino zarándokút spanyol szakaszán készültek.

A képek szerzője olyan könyveket is ajánlott elolvasásra az üzlet kínálatából, amelyek szorosan kapcsolódnak a kiállítás témájához, és amelyeket ez alkalommal 20% -os kedvezménnyel lehetett megvásárolni. A hangulatos kis üzlet látogatói megszokhatták már, hogy a könyvszalon tulajdonosai minden hónap utolsó csütörtöki napján jelentős árcsökkentéssel kedveznek a betérőknek, akik ilyenkor a helyi kávét is olcsóbban fogyaszthatják. A fotókat két hétig lehet megtekinteni a Fő utca 22. szám alatti R&R  könyvesboltban.