Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fotókiállítás nyílt Margittán

A Magyar Kultúra Napja és az RMDSZ 25. éves fennállása alkalmából szervezett margittai ünnepségsorozat, egy a Helios Fotóklub közreműködésével szervezett kiállítással vette kezdetét kedden, a margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórházban.

Furcsának tűnhet a kiállítás helyszíne, azonban azért esett az egészségügyi intézményre a választás, mivel több orvos és a kórház igazgatója is a kiállító fotóművészek sorát erősíti. A kiállítást, mint házigazda, Bradács Alíz kórházigazgató nyitotta meg, aki maga is fotóművész, és akinek több alkotását is láthatta a közönség. A Helios Fotóklub nevében Pósán Lajos klubelnök mondott köszöntőt és bemutatta saját és  Antal Juliánna alkotásait, majd Dr. Kékedi Imre belgyógyász főorvos és Dr. Sorin Tabacu sebész főorvos ismertették saját alkotásaikat. A városvezetőség részéről Pocsaly Zoltán polgármester gratulált a kiállításhoz, illetve saját valamint az önkormányzat nevében támogatásáról biztosította a fotóművészeket.

A jelenlévők megtekintették az öt fotóművész képeit, majd kötetlen beszélgetéssel egybekötött szeretetvendégséggel zárult a tárlat, amely egy hónapon keresztül megtekinthető a kórház adminisztratív épületében.

Tőtős Norbert, Margitta

fotokiallitas