Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fotókat várnak Pádisról

Mint arról már beszámoltunk, idén nyáron a Compas nevű szervezet és az Erdélyi Szigethegység Természetvédelmi Terület kezelősége közösen megszervezi a PádisFeszt nevű rendezvény augusztus 21–23. között. Ennek keretében fotópályázatot hirdettek, ennek témája a terület természeti és kulturális öröksége. Ennek első workshopját júniusban tartották, a második műhelymunkát július 24–26 között szervezik meg Andrei Posmoşanu természetfotós vezetésével. A foglalkozás ingyenes, a jelentkezőket a contact@compas-romania.org emailcímen várják.

Pádis – archív fotó

Pádis – archív fotó

A versenyre mind amatőr, mind profi fotósok jelentkezhetnek augusztus 10-éig várják a képeket a contact@compas-romania.org emailcímre és 8 MB-nál kisebb méretben feltöltve az Erdélyi Szigethegység Természetvédelmi Területnek a http://compas-romania.org/concurs/ linken elérhető térképére. A fotópályázat győzteseinek munkáját a PádisFeszt mellett Nagyváradon és a természetvédelmi terület látogatóközpontjaiban is kiállítják majd.