Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Folytatódik a politikai mocskolódás

Nem kímélte nemzeti liberális párti (PNL) ellenfeleit tegnapi sajtótájékoztatóján Ioan Mang (képünkön) a Szociáldemokrata Párt (PSD) Bihar megyei elnöke, egy az egyben lehazugozta a liberálisokat s egyenesen „a megye ellenségeinek” titulálta őket. Mang elmondta, bárki bármit állít, a PSD–RMDSZ–ALDE koalíció megalakulása óta igenis eredményesen tevékenykedik a megyében, annak ellenére, hogy a PNL mindent elkövet annak érdekében, hogy szabotálja munkálkodásukat. A politikus felsorolta, hogy négy hónap alatt sínre tették a Körösvidéki Múzeum új székhelyének renoválását, aláírták a szerződést a nemzetközi repülőjáratok beindítására, és több helyen jelentős eredményeket értek el a megyei országutak korszerűsítésénél. Mang visszautasította azokat a kijelentéseket, melyeket az elmúlt napokban a volt megyei tanácselnök, Cornel Popa nyilatkozott, aki szerint a megyei tanács új vezetői látszattevékenységgel kampányolnak, de valójában semmi érdemlegeset nem tettek beiktatásuk óta. A PSD megyei elnöke nem igazán finomkodott akkor sem, mikor ecsetelte azt, hogy a PNL frakció folyamatosan szabotálja a megyei tanács vezetőségének munkáját, kijelentve, hogy: „Bihar megye ellenségei valójában a Bolojan vezette liberálisok”.

folytatodik

Mang azt is sérelmezte, hogy noha egy, a városi tanács által hozott határozat szerint Nagyvárad területén tilos politikai tartalmú plakátokat kirakni, a PNL több helyen mégis kitett ilyeneket.

Szőke Mária