Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Fogarason kezdenek a VSK kézilabdázói

A Román Kézilabda-szövetség elkészített a másodosztályú bajnokság 2015–2016-os idényének programját. A Nagyváradi VSK a nyugati csoprotban szerepel majd, s idegenben kezdi meg a pontvadászatot. Az első ellenfél a Fogarasi KC lesz a hétvégén sorra kerülő nyitófordulóban. A továbbiakban a Szászsebesi Mullbach (szeptember 12., hazai pályán), a Craiovai Universitatea (szeptember 20. idegenben), a Kolozsvári Universitatea (október 4., otthon), a Nagyszebeni KC (október 11., idegenben), a segesvári CNE (október 18., otthon), a Nagybányai Kézilabda Akadémia (október 25., idegenben), a Pitesti-i Arges KC (november 15-én, otthon), a Temesvári Politehnica (október 22-én, idegenben), a Segesvári HCM (november 29-én, otthon), a Brassói CNOT (december 6án, idegenben) és a Szatmárnémeti VSK (december 13., otthon) lesz a váradiak ellenfele. A szeptember 27-én sorra kerülő fordulóban szabadnapos lesz Sebastian Tudor együttese. A váradiak nemrég Nagybányán zártak, ahol egy barátságos tornán mérték össze erejüket a a házigazda Minaur Kézilabda Akadémia mellett a Szatmárnémeti VSK-val és a Kolozsvári Universitateával. A VSK két győzelmet szerzett (37–34 a nagybányaiakkal, 30–29 a Szatmérnémeti VSK-val) és egy döntetlent (31–31 a kolozsváriakkal) ért el. A VSK keretében a következők kaptak helyet: Simulescu, Duma – kapusok; Babici, Szilágyi, Haiduc, Steiner, Ciobanu, Munea, Niţu, Radu, Svoboda, Păuna, Crăciun, Drăgan és Oşvat.

Információink szerint ma Debrecenben játszik edzőmeccset a VSK, amelynek ellenfele az Egyesült Arab Emírségek válogatottja lesz.

VSK kezilabdazok

Idegenben kezdi az új idényt a kézilabdacsapat