Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Focigálát tartottak Váradon

Először került sor a Bihari Foci Gálája nevet viselő díjátadó ünnepségre, amelyen a megyei foci legjobbjait, illetve a korszakalkotó kiválóságokat ismerték el.

Radu Bitea BMLE elnök Gabriel Bodescuval

Radu Bitea BMLE elnök Gabriel Bodescuval

A szombat délután a nagyváradi Hotel Continental Forum Hotelben megtartott eseményen a Román Labdarúgó-szövetség képviselői (Octavian Goga alelnök és Gabriel Bodescu főtitkár-helyettes, utóbbi Răzvan Burleanu elnök üzenetét tolmácsolta a megjelenteknek, Radu Biteának pedig egy plakettet adott át) is jelen voltak, de a megyei tanács alelnöke, Ioan Mang, illetve Szabó József megyemenedzser is helyet foglalt a sportvezetők és labdarúgók által megtöltött teremben. Radu Bitea BMLE-elnök rövid évértékelőjét követően került sor a díjátadásra, amelyen az idei év legjobbjait ismerték el, de a volt kiválóságokat, Alexandru Boc volt válogatott labdarúgót, Octavian Streng volt FIFA-játékvezetőt vagy Jenei Imre érdemes edzőt, utóbbi végül személyes okok miatt nem tudott részt venni az eseményen. A részletekre később még visszatérünk.