Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Festmények a stúdió falain

A Tibor Ernő Galéria alkotói közösségének munkáiból nyílt kiállítás szerda délután a nagyváradi Szigligeti Stúdió fehér termében. A kiállítás az Infinite Dance Festival ideje alatt tekinthető meg. A tárlatnyitón a házigazdák nevében Dimény Levente, a fesztivál főszervezője, a Nagyvárad Táncegyüttes vezetője köszöntötte a jelenlevő művészeket, érdeklődőket. Mint mondta, örvendetes, hogy hasonló kulturális rendezvényeken, a különböző művészeti ágak szerencsés módon találkoznak, teszik teljesebbé ennek a fesztiválnak is a hangulatát.

festmenyek

A Tibor Ernő Galéria nevében Gavrucza Tibor üdvözölte a jelenlevőket, mint mondta, ez a kiállítás azért is más egy kicsit, mint egy szokványos festménytárlat, mert itt a stúdió falai között aktív művészeti élet zajlik, él, lüktet az egész tér, s ennek a lüktetésnek lehet most része a sok kiállított alkotás is.

A tárlat anyagát a következő alkotók munkáiból válogatták össze: Balajti Károly, Barbizi Éva, Bányai-Szabados Katalin, Csathó Töhötöm, Domahidi Krisztina, Egei György, Gavrucza Tibor, Márton Katalin, Mátza Gyula, Mierlutiu Emília, Mónus Teréz, Popon Krisztina, Rob Ibolya, Rob Tibor, Staharóczky Juliánna, Széll Katalin, Takács Irén, Treier Erzsébet, Trifán László. A kiállítás október 30-ig látogatható.

Szőke Mária