Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Farsangi nótaszó a könyvszalonban

Jó hangulatú nótázásra gyülekeztek szombaton a nagyváradi várban található  R&R Könyvszalonban. Farsangi nótaszóval várták a vendégeket, az asztalokon fánk illatozott, Szőcs Lőrincz prímás zenésztársaival pedig hamar rázendített a nótára. Az est vendége Molnár Júlia színművész volt, ő, és a házigazda, Herman Ferenc, aki jelenleg a könyvszalon rendevényszervezője ők nótáztak is az összegyűlt asztaltársaságokkal.

farsangi notaszo

Mint Herman Ferenctől megtudtuk, rendezvényszervezőként olyan programokat igyekszik kitalálni, amelyek vonzzák a közönséget. A szombati rendezvény sem egyszerű fellépés volt, hanem egy nótaest, ahol kivel-kivel elénekelték a saját nótáját, de az asztaltársaságok kedélyesen beszélgethettek is zeneszó mellett.

Hagyományt szeretnének teremteni az ilyen estekből, de az R&R Könyvszalonban helyet adnak mindenféle rendezvénynek, mondta Herman Ferenc. Ha például fiatal írók, költők, zenészek szeretnének a közönségükkel találkozni, a helyet ők biztosítják a találkozásokhoz. Az érdeklődőkkel a helyszínen, vagy a 0728/970-848-as telefonszámon egyeztetnek a részletekről.

Fried Noémi Lujza