Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ezüstérmet szerzett a Tóth–Nirucz-páros

Eredményesen szerepeltek a Nagyváradi Stephany Táncklub tagjai a Bukarestben megtartott Carpathian 2017 országos bajnokságon. Az eseményre a főváros legnagyobb sportlétesítményében, a 4000 fő befogadására képes Polivalenta Csarnokban került sor.

Újabb előkelő helyezést ért el a Stephany SK táncospára

Újabb előkelő helyezést ért el a Stephany SK táncospára

A rangos megmérettetésen kizárólag nemzetközi döntnökök zsűrizték a résztvevőket. A Nemzetközi Sporttáncszövetség legelismertebb bírói előtt léptek parkettre a váradi klub táncosai is, akik eredményesen zárták a viadalt. A 12–13 évesek között, a latinamerikai táncok kategóriájában Tóth István Aramisz – Nirucz Loredana Andreea-páros második helyen zárta az országos bajnokságot, a váradi küldöttség legjobb eredményét elérve. A Goran David – Popa Diana kettős az elődöntőig jutott ugyanabban a kategóriában, végül a 15. helyen zárt. A Stephany Táncklub vezetői, Tóth István és Noémi elégedetten nyilatkoztak a fővárosi szereplésről, kiemelve, rendkívül erős mezőnyben sikerült tisztesen helytállniuk táncosaiknak.