Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

ExperiDance táncprodukció Nagyszalontán

Nagyszalontán tekinthetik meg – az Arany János Művelődési Egyesület, a Megyei Tanács és a Nagyszalontai Önkormányzat jóvoltából – az ExperiDance előadásában Arany János közismert műve, A nagyidai cigányok táncos adaptációját szeptember 8-án, pénteken 19 órától a piactéri szabadtéri színpadon. Helyjegyet a Magyar Házban és a kultúrházban válthatnak (helyfoglalás a 0259/373-220 vagy 0259/373-104 telefonszámon), a belépő ára 10 lej.

experidance_nagyidai_ciganyok

A magyarországi ExperiDance táncszínház célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Az ExperiDance által így teljesen új, összetéveszthetetlen táncstílus született. Mindezt, több nemzetközi színpad után most Nagyszalontán is megtekintheti a nagyközönség.