Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Évet értékelt, sportolókat díjazott a King Do Lions SK

A Continental Forum Hotel konferencia-termében tartották a nagyváradi King Do Lions Sportklub évzáróját, amelyen a Tulkos Rómeó által alapított klub tagjainak idei legjobb teljesítményeit jutalmazták meg.

A King Do Lions SK idei legjobbjai

A King Do Lions SK idei legjobbjai

Az eseményen végül nem tudott részt venni Mircea Muntean, a Koreai Harcművészetek Románia Szövetségének elnöke, akinek üzenetét a szervezők olvasták fel, ott voltak viszont a Nagyváradi UAMT-Agora SK képviselői. Tulkos Rómeó alapító, valamint Andreea Ganea elnök (idén nyáron vette át a tisztséget mesterétől) számadóját követően került sor a klub legjobb sportolóinak díjazására. Az értékelőből kiderült sikeres volt a 2015-ös év a King Do Lions SK tagjainak, hiszen 49 első, 34 második és 17 harmadik helyet szereztek az országos megmérettetéseken, míg a nemzetközi porondon nem kevesebb min 141 dobogós helyezést értek el, ezek közül 66 arany-, 40 ezüst és 35 bronzérem gazdagította a gyűjteményt. A klub öt versenyzője értékes nemzetközi elismerésben részesült. Andreea Ganea Szlovákiában és a Váradon megtartott Nyári Nemzetközi Kupán, Antoniu Irimuş a Szlovák Nyílt Kupán), Edina Mureşan a csehországi Legjobbak legjobbika nevet viselő kupán, David Mureşan a Nyári nemzetközi Kupán és a Lehel Vezér Kupán), Bogdan Gug pedig Lehel Vezér Kupán bizonyult a legjobb egyéni versenyzőnek.

A váradi klub tagjai közös fényképet készítettek

A váradi klub tagjai közös fényképet készítettek

A klubot 17 éven át vezető, a stafétabotot idén átadó Tulkos Rómeó érdemoklevelet kapott a jelenlegi elnöktől, Andreea Ganeától, majd ő maga díjazta az idei legjobbakat. A juniorok és a felnőttek rangsorában David Mureşan (64 pont) zárt az első helyen, megelőzve Camelia Ionescut (59 pont) és Bogdan Gugot (33). A gyermekek között David Sferle (47) lett az év legjobbja, őt Răzvan Cotuţ (39) és Edina Mureşan (38 követte a rangsorban).

Sok vendég tisztelte meg az évzárót

Sok vendég tisztelte meg az évzárót