Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Európai körülmények Biharfüreden

Felújított sípályák és különlegességek fogadják a látogatókat Biharfüreden, ahol a téli sportok szerelmesei mellett azoknak is ideális időtöltést jelent a hely, akik csak a táj szépségében gyönyörködnének. Biharfüred ugyanis az ország egyik legszebb vidéke, 1100 méteres magasságban fekszik és 1400–1600 méter magas hegyek veszik körbe. Az üdülőtelep ózondús levegője jótékony hatása közismert, és a Csodaforrás (Izvorul Minunilor) vizének is gyógyító hatást tulajdonítanak a környékbeliek.

europai

Pénteken jártunk Biharfüreden, ahol ragyogó napsütésben vehettük szemügyre a lehetőségeket. Abszolút pozitívum, hogy találni parkolóhelyet közvetlenül a sípályák mellett, ahol sílécek, hódeszkák, szánkók és egyéb tartozékok is bérelhetők 25 és 40 lej közötti áron, egész napra.

A sí- és szánkópályák mellett újdonságnak számít a gyermekeknek külön kialakított oktatópálya, amelyen hangulatos mesefigurák között csúszhatnak le a kicsik.

Azok, akik akár több napot is eltöltenének Biharfüreden, a korszerű Iadolina Szállóban foglalhatnak szállást, ahol elfogadható árakkal várják a vendégeket.