Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Európa-liga visszavágók

A Bajnokok Ligáját követően és az Európa-ligában is kialakul a legjobb négy mezőnye, holnap pedig már az elődöntő sorsolását tartják meg a két sorozatban.

Ricardo Farcaş első trófeáját szerezte meg az Ajax játékosaként

Ricardo Farcaş első trófeáját szerezte meg az Ajax játékosaként

A mai esti visszavágók egyikén a váradi partjelző, Octavian Şovre is érdekelt, lesz, hiszen Ovidiu Haţegan segítőjeként, Németországban lengeti majd a zászlót a Schalke (német)–Ajax (holland) találkozón. A múlt heti odavágót a holland csapat nyerte meg 2–0-ra. Érdekesség, hogy a holland csapat utánpótláscsapatában szerepel a váradi Ricardo Farcaş (a Bihar FC volt hátvédjének, Florin Farcaşnak a fia), aki a hétvégén egy nemzetközi tornát nyert az Ajax mezében.

A 22.05 órától kezdődő találkozó mellett a következő visszavágókra kerül még sor: Manchester United (angol)–Anderlecht (belga) – élőben az RTL II csatornán, az első mérkőzésen: 1–1; Besiktas (török)–Lyon (francia) – az első mérkőzésen: 1–2; Genk (belga)–Celta Vigo (spanyol) – az első mérkőzésen: 2–3.