Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Érvényesítenék a papírformát

Tizenhárom pontos előny birtokában várja a Medgyes elleni Román Kupa visszavágót a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata.

A holnap esti visszavágó 19 órától kezdődik az Antonio Alexe Sportcsarnokban. A találkozóra 10 lej a belépő, a 14 évnél fiatalabbak ingyen mehetnek be, viszont nem jár nekik ülőhely. Az új idényben már nemcsak az Antonio Alexe Sportcsarnok jegypénztárainál, hanem az interneten is megvásárolhatják a belépőket a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapat szurkolói, akik az eventim.ro honlapon is hozzájuthatnak a hazai meccsre szóló jegyekhez. Az interneten megvásárolt belépőket otthon kinyomtatja a vásárló, majd a csarnoknál felmutatja, így belépést nyer a váradi gárda hazai pályás meccseire.

Hivatalosan is bemutatkozik szurkolóiknak a VSK kosárlabdacsapata Fotó: Roby Boros (csmoradea.ro)

Hivatalosan is bemutatkozik szurkolóiknak a VSK kosárlabdacsapata
Fotó: Roby Boros (csmoradea.ro)

A további kupaprogram: Temesvári KK–Târgu Jiui Energia (az első meccsen 59–65), Piteşti-i BCMU–Bukaresti Dinamo (68–80), Bukaresti Steaua–Craiovai SCMU (79–71), Kolozsvári UBT–Galaci Phoenix (85–70), Marosvásárhelyi KK–Nagyszebeni CSU (82–73). A párharcok győztesei mellett a két legjobb mérleggel rendelkező vesztes is továbbjut a negyeddöntőbe.