Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Érem nélkül zárt Florian

Már a második fordulóban kiesett a váradi Larissa Florean a Kazahsztánban zajló cselgáncs világbajnokságon.

A Nagyváradi Liberty JC sportolója (edzői Aurelian Fleisz és Alexandru Goncearenco) az 52 kg-osok között állt rajthoz és az első körben egy vietnámi versenyzőt győzött le alig 10 másodperc alatt ipponnal. A következő körben a kazah Lenariya Mingazova volt az ellenfél, ám a váradi sportolónak nem sikerült ismét felülkerekednie, így búcsúzott a vb-től. Mivel Mingazova már a következő körben kikapott, így Florian nem került a vigaszágra.

A román válogatott másik tagja, Andreea Chiţu ezüstéremmel zárta a világbajnokságot, miután a döntőben kikapott a japán Nakamurától.

A szintén váradi Valentin Radu (edző Emil Morar) holnap lép tatamira, ellenfele az azeri Mammadov lesz a 100 kg-osok küzdelmében. A vb-re utazó keretbe az utolsó pillanatban behívott, szintén váradi Denis Mititelu tegnap lépett tatamira, az első ellenfele a tunéziai Ben Ammar Abdelaziz volt. A mérkőzés lapzártánk után ért véget.

Florian...

Florean…

...  és Mititelu számára véget ért a világbajnokság

… és Mititelu számára véget ért a világbajnokság