Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Erdélyben forgatott reklámfilmet a Lamborghini

Három Lamborghini Huracan – egy Coupe, egy Spyder és egy Performante – száguldott végig Erdély lélegzetelállító tájain, a neves olasz sportautó-gyártó vállalat legújabb reklámfilmjének forgatásán. A reklám már meg is tekinthető a Lamborghini weboldalán.

erdelyben 2

Útjuk során a luxusautóknak lovasszekerek és juhnyájak mellett is el kellett haladniuk az erdélyi országúton, sőt egy adott szakaszon előzési lehetőség híján kénytelenek voltak lépésben haladni egy traktor mögött, ez azonban csak még érdekesebbé tette a jelenetet.

Az olasz járművek Erdély legmagasabb, lélegzetelállító kilátást nyújtó hegyi útjait járták be, a reklámfilmben pedig a gyönyörű természeti látványosságok képeit az autók képei közé vágták.

A Lamborghini weboldala szerint a konvoj Nagyszebenből indult útnak, majd Kercisóra falun áthaladva a Fogarasi Havasok közt kanyargó látványos szerpentinen tesztelték az autók sebességét. Eljutottak a Bilea-tóig, amely az útvonal legmagasabb pontja volt (a Fogarasi-havasok legnagyobb tengerszeme 2034 m magasságban), majd a hatalmas Vidraru gátnál ereszkedtek le, a Drakula-legendák alapjául szolgáló III. (Karóbahúzó) Vlad havasalföldi fejedelem kastélyának romjainál.

A Transzfogarasi út sztárja Lamborghini Huracan Performante volt, amelyet Genfben mutattak be, V10-es motorral, 630 lóerős és 2,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-re.

Sz. G. T.