Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Erdélyben és Partiumban turnézik Dancs Annamani

Kilenc  erdélyi nagyvárosban lép fel Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház szólistája kollégáival, Janza Katával és Laki Péterrel. A Soha ne múljon el című előadás keretében operett-, musical- és könnyűzenei slágerek csendülnek fel,  és számos új dal is bekerült a repertoárba. Sor kerül a Színház, szerelem című, most megjelent lemeze bemutatójára is.

Dancs Annamari (3)

Az ígéretes, fiatal táncoskomikus Laki Péter Annamarival egyre több produkcióban látható. Gyönyörű tenor hangja nemcsak az operettekben, hanem a musicalekben is jól érvényesül, tánctudása tökéletes. Itt lesz a magyar musical koronázatlan királynője, Janza Kata is, aki több produkció főszerepében, köztük az Elisabeth ősbemutatóján jeleskedett.

A nézőket felhőtlen hangulat, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos jelmezek várják, az operettek, musicalek, örökzöldek csodálatos, szórakoztató, fergeteges világával és világhírű melódiáival, a régi-új Annamarival, valamint művészkollégáival, Janza Katával és Laki Péterrel.

Helyszín, időpont: Nagyvárad, február 9., kedd, 19 órakor a Nagyváradi Állami Filharmónia Enescu–Bartók hangversenytermében. Jegyek elővételben a filharmónia jegypénztárában (Tel.0728-078-721) válthatók.