Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Emelt fővel zárnának a diószegi labdarúgók

Visszavágókat játszanak ma délután országszerte a megyei bajnokságok győztesei. A tét a harmadosztályba kerülés.

A tisztes helytállás a bihari bajnokcsapat célja

A tisztes helytállás a bihari bajnokcsapat célja

A bihari bajnok Diószegi SK számára csak a tisztes helytállás lehet a cél, miután a hazai pályás első mérkőzésen ötgólos vereséget szenvedett az Arad megyei Lippai Şoimii gárdájától. A múlt szombati találkozón hamar vezetéshez jutott a bihari bajnokcsapat, sőt esélyes is volt az előny megduplázásához, ám a kihagyott helyzetetek megbosszulták magukat, a vendégek szerencsés góllal egyenlítettek, majd a Bukaresti Dinamót és a Nagyváradi Bihar FC-t is megjárt fiatal csatár, Kevin Trabalka kapott főszerepet, öt gólt rúgva a diószegieknek.

„Sajnálom, hogy csalódást okoztunk a szurkolóinknak, s mindazoknak, akik bíztak bennünk. A továbbjutás, úgy gondolom eldőlt, de mindenképpen emelt fővel szeretnénk zárni a párharcot” – jelezte Víg Zoltán a diószegi csapat edzője.

Az első találkozón a tapasztalt középhátvédéjére, Florin Lazărra és Iosif Şeresre nem számíthatott a bihari bajnokcsapat szakvezetője, holnap Gadó Ramses nem áll majd a rendelkezésére. Az egyelőre még kérdéses, hogy az odavágón megsérült Szűcs Tibor és Cristian Jurca pályára léphet-e a visszavágón.

A 21 párharc többsége már eldőlt, így fél lábbal már a harmadosztályban érezheti magát a szurkolók által alapított Ploieşti-i Petrolul 52, a Konstancai Farul, a Galaci Oţelul vagy a kolozsvári „U” helyét átvevő Kolozsvári Egyetemisták Fekete-fehér Egyesülete.