Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elviszik az elhagyott autókat

A nagyváradi Helyi Rendőrség céljául tűzte ki, hogy az ünnepek küszöbén megtisztítsa a megyeszékhely utcáit az évek óta egyhelyben álló, közterületen hagyott, rozsdás személygépkocsiktól. A kampány keretében nemrég öt gazdátlannak tűnő gépkocsit azonosítottak, és hamarosan átszállítanak egy erre kijelölt helyre, ahonnan tulajdonosaik 5 napon belül igényelhetik vissza azokat – tudatta az önkormányzat sajtóosztálya.

elviszik 1

A kérdésben forgó öt gépkocsit különböző utcákon azonosították: egy rendszám nélküli Dacia Logan a Corneliu Baba utcán, egy BH03ZDO rendszámú Dacia a Levente (ma George Călinescu) utcán, egy BH21FOX Ford a gesztenyefasoron (ma Nicolae Jiga), valamint két máramarosi rendszámú autó – egy MM82SAB rendszámú Volkswagen és egy MM02WEP rendszámú Renault.

„Amennyiben a gépkocsikat tulajdonosaik nem igénylik vissza a hirdetéstől számított 5 napon belül, azok a nagyváradi önkormányzat tulajdonába szállnak és a vonatkozó törvényeknek megfelelően értékesítésre kerülnek” – tudatta a rendőrség.

 Sz. G. T.