Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elrajtol az U20-as kosárlabda Eb

A román és a magyar válogatott is pályára lép a Nagyváradon ma kezdődő U20-as férfi kosárlabda Európa-bajnokság B divíziójának küzdelmén. A mérkőzéseket az Antonio Alexe Sportcsarnokban és a Partnie Cosma Főgimnázium csarnokában rendezik.

Váradiak is pályára lépnek az Európa-bajnokságon (Sebastian Ionescu)

Váradiak is pályára lépnek az Európa-bajnokságon (Sebastian Ionescu)

A C csoportba sorolt román csapat minden meccsére az Antonio Alexe Sportcsarnokban kerül, a mai ellenfél Grúzia lesz 18.30 órától. Vasárnap, 18.30 órától Málta ellen, kedden, 18.30 órától Macedónia ellen, szerdán 18.30 órától Albánia ellen lép pályára Tudor Costescu edző csapata, amelyben a Nagyváradi VSK-ESK két tehetsége, Bobe Nicolescu és Sebastian Ionescu is helyet kapott. A D csoportban szereplő magyar válogatott programja, a következő: ma 20.45 órától Portugália ellen, holnap 18.30 órától Horvátország ellen, vasárnap 14 órától Moldova ellen, kedden 14 órától Koszovó ellen, szerdán 16.15 órától Írország ellen. A horvátok és az írek elleni meccsre a Partenie Cosma csarnokban kerül sor, a többire az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

Váradiak is pályára lépnek az Európa-bajnokságon (Bogdan Nicolescu)

Váradiak is pályára lépnek az Európa-bajnokságon (Bogdan Nicolescu)

Az Európa-bajnokság további résztvevői, az A csoportban: Fehéroroszország, Lengyelország, Finnország, Belgium, a B csoportban: Szlovákia, Nagy-Britannia, Oroszország, Azerbajdzsán, Hollandia.