Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Előny a váradiaknál

A várakozásoknak megfelelően győzelemmel kezdte a bajnoki elődöntő első meccsét a Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapata.

Három góllal nyerte meg a párharc első meccsét a váradi pólócsapat

Három góllal nyerte meg a párharc első meccsét a váradi pólócsapat

A szombat esti találkozót háromgólos (8–5) különbséggel nyerte meg Kádár Kálmán együttese, az ellenfél a Bukaresti Dinamo volt. Nem kis meglepetésre a nagyszünetben a vendégek vezettek egy góllal (4–3), ám a hajrában sikerült fordítaniuk a váradiaknak, így a végén nem forgott veszélyben a győzelem. A gólokat Ramiro Georgesu (2), Tiberiu Negrean (2), Mihnea Chioveanu (2), Mateja Aszanovics és Szabó István szerzeték. Tegnap délben a két gárda ismét összemérte erejét a váradi Ioan Alexandrescu Uszodában. A találkozó szorosabb volt, a végeredmény 10–9 lett a váradiak javára. A VSK góljainak több mint felét, szám szerint hatot Negrean lőtt, míg Georgescu, Mihnea Gheorghe, Chioveanu és Bogdan Remes egyszer-egyszer volt eredményes. A három győzelemig tartó párharc április 22-én, Bukarestben folytatódik. A másik ágon a címvédő Steaua 13–8-ra (1–0, 3–2, 3–3, 6–3) győzte le a Brassó Sportul Corona együttesét. A második találkozóra tegnap kerül sor. A végeredmény 17–9 lett a Steaua javára. Folytatás Brassóban.