Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elnököt választ a Bihar megyei RMDSZ

Biró Rozália, az RMDSZ Bihar megyei választmányának elnöke augusztus 31-én 18 órai kezdettel a Nagyváradi Filharmónia nagytermébe összehívta a szervezet megyei küldöttgyűlését.

Amint tegnapi közleményében a Bihar megyei RMDSZ tudatja, a találkozónak két napirendi pontja van: a megyei elnökjelölt programjának ismertetője és az RMDSZ Bihar megyei szervezete elnökének megválasztása.

elnokot valaszt

Amint korábban már megírtuk, Kiss Sándor lemondása után a meghirdetett határidőig egyedül Cseke Attila, a szervezet parlamenti képviselője adta le a megyei elnöki jelöltségéhez szükséges dokumentációt.

Mivel a jelenlegi parlamenti képviselő az egyetlen jelölt a tisztségre, a küldöttgyűlésen jelenlévők egyszerű többséggel megválaszthatják. Meglepetésre nem különösebben lehet számítani, mert Cseke Attila megbecsülésnek és tiszteletnek örvend a szervezeten belül, pragmatikus reálpolitikus, akinek mind parlamenti, mind egészségügyi minisztériumi munkája kézzel fogható Biharban és szerte az országban.