Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elköltözött a parkolóiroda

Tegnaptól a nagyváradi városháza ügyfélszolgálatán lehet befizetni a megyeszékhelyen kirótt parkolási bírságokat, illetve egyéb panaszokat, reklamációkat is ott orvosolnak. A részletekről Ion Şimont, a parkolási iroda vezetőjét kérdeztük. Mint elmondta, a Kossuth (Independenţei) utcai irodahelyiségéből a városháza piramistermébe költözött az ingatlankezelőség (AIO) felügyelete alá tartozó parkolási részleg.

elkoltozott 3

A költözés célja, hogy mind a lakossággal, mind a főnökséggel hatékonyabb és egyszerűbb legyen a kommunikáció. „Egyelőre csak egy kiszolgáló pultunk működik a piramisteremben, a 19-es, de hamarosan a 20-as számút is üzembe helyezzük”– nyilatkozta Şimon. Mint hozzáfűzte, telefonon az eddig is érvénye 0259/449-331-es telefonszámon elérhetők, de hamarosan a városháza központi számáról (0259/437-000) is kapcsolható lesz az irodájuk a 331-es mellékszámán. Utóbbi egyelőre nem működik a friss költözködés miatt, de hamarosan ez a vonal is élni fog.

Mint megtudtuk, a tilosban parkoló autókat most sem szállítják el, illetve kerékbilincset sem tesznek rájuk, viszont megbírságolják azok tulajdonosait.

Az ügyfélszolgálat munkarendje: hétfőtől csütörtökig 7.30–18 óra között, pénteken 7.30–15 óra között állnak az ügyeiket intéző polgárokat rendelkezésére.

Sükösd T. Krisztina