Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elkezdték a nagypiac húscsarnokának felújítását

Hozzáfogtak pénteken a megyeszékhely nagypiacának felújítási munkálataihoz. Mint a Nagyváradi Közterület-kezelő Zrt. (ADP) szóvivőjétől, Florin Alexandrutól megtudtuk, megtörténtek a közbeszerzési eljárások, és a licitet az erre jelentkezett három cég közül a Siles Exim Kft. nyerte el, amely a tervezett 327 ezer lej helyett 294 680 lejért (áfa nélkül) vállalta a felújítási munkálatokat.

elkezdtek 1 (1) - allora

Egyelőre az öltözőkben folyik a munka

Tegnap a helyszínen már dolgoztak a munkások Teodor Todinca építésztechnikus vezetésével, akitől megtudtuk, hogy egyelőre az öltözőket újítják fel, új vakolat és csempe kerül ide, akárcsak az elkövetkező hónapok alatt a húscsarnokba is. Lesz álmennyezet, és elválasztó falak is kerülnek a húspultok közé, illetve felújítják a vízvezetékeket, új kagylókat szerelnek fel, csempéznek és padlócsempéznek.

Egyébként lényeges információ, hogy a munkálatok idején – melyeket a tervek szerint három hónap alatt kell befejeznie a kivitelezőnek –, nem zár be a húscsarnok, viszont hétfőnként továbbra is lakat lesz rajta.

(sükösd)