Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elkezdődött a SzabadságFeszt

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) által rendezett SzabadságFeszt tegnap vette kezdetét a margittai városi strandon. A mintegy negyvenfős szervező csapat már szerdán este megérkezett a rendezvény helyszínére, ahol először eligazításon vettek részt Bántó Norbert VIDIFISZ-elnök irányításával, majd pedig szabadidős programokon.

elkezdodott (2)

A szervezők tegnap nekiláttak a munkának, felállításra kerültek a rendezvénysátrak, valamint a résztvevők is elfoglalhatták táborhelyüket. A legnagyobb csapattal az Érszalacsi Ifjúsági Szervezet érkezett, amely mintegy negyvenfős csapattal képviseltetik magát. Elővételben mintegy háromszázan váltottak jegyet a fesztiválra a megye valamennyi ifjúsági szervezetéből.

elkezdodott (3)

 

elkezdodott (1)

A SzabadságFeszt hivatalos megnyitójára pénteken 19 órai kezdettel kerül sor a nagyszínpadon. Az ifjúságpolitikai előadások szombaton és vasárnap délelőtt lesznek megtartva. Szombaton 21.30-kor L. L. Junior, míg vasárnap 21 órakor a Kerozin koncertezik majd.

A szervezők a már meghirdetett program szerint várják az érdeklődőket.

 

Tőtős Norbert

A SzabadságFeszt kommunikációs igazgatója