Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elhagyott csecsemőket támogat a váradi pólócsapat kapitánya

Nemcsak a sportban jeleskedik a Nagyváradi VSK-Digi vízilabdacsapatának kapitánya, Gheorghe Dunca, aki jótékony célú akciót szervezett a karácsonyi ünnepek alkalmával.

Dunca (jobbról) jótékony célú gyűjtést indított

Dunca (jobbról) jótékony célú gyűjtést indított

A sportoló a váradi szülészeten elhagyott csecsemőkön szeretne segíteni, ezért kampányolt mindenfelé ahol csak lehetett, többek között a váradi bajnokcsapat Morna Split elleni Eurocup negyeddöntő visszavágón. Mint megtudtuk, az apróságoknak főleg nedves törlőkendőkre és pelenkákra van szükségük, a segíteni szándékozók pedig ezen termékek vagy pénzadomány felajánlásával segíthetnek.

campanie-gheorghe-dunca

Duna elmondta, harmadszor kerül sor az akcióra, amellyel az A karunkban (În braţe) alapítványnak szeretne segíteni. Az alapítvány tagjai szívükön viselik a szülészeten magukra hagyott apróságok sorsát. Jelenleg 32 csecsemőt tartanak nyilván, akikről édesanyjuk lemondott, így most a váradi szülészeten gondozzák őket. A vízilabdázó hangsúlyozta minden adományról tételesen elszámolnak, a segítség oda jut, ahol szükség van rá. Bővebb információkért, vagy adományokért a 0771/327-716-os telefonszámot hívhatják, a vonal végén Gheorghe Dunca ad majd bővebb felvilágosítást.