Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

ÉletSzerEtet Napja

Szombaton 11 és 18 óra között, az Ezredévi emléktér (ma Libertăţii) utca 40. szám alatt különleges eseményre várja a nyers-vegán édességeket kínáló Mocca kávézó közössége az egészségesebb, harmonikusabb életre vágyó nagyváradiakat. Az ÉletSzerEtet Napjának központi témája a test, szellem és lélek közti kapcsolat keresése.

„Mi köze a táplálkozásnak az önismerethez? Mi köze a mozgásnak a lelki tisztuláshoz? Mire van szükséged? Mire a testednek és mire a lelkednek? Már tudod a válaszokat? Mi akadályoz meg abban, hogy ezekre szert tegyél? Benned is felmerültek már ezek a kérdések? Ha igen, és úgy érzed, itt a helyed, most összegyűlnek a közeledben élő, hasonló érdeklődésű emberek. A főszerep azonban a Tiéd, dolgozni neked kell. Hogy az összefüggéseket e három életterület között jobban értsd, azt javasoljuk, vegyél részt a rendezvény minél több előadásán. Sok kérdésre kaphatsz választ és segítséget, hogy a magad útjához közelebb juss, és ezen keresztül egy teljesebb, tudatosabb élethez” – fogalmaznak meghívójukban a szervezők.

az eletszeretet

Az esemény díszvendége Kereszty András György, A tudatosság iskolájának alapítója és vezetője, aki 14 órától Út a boldogsághoz címmel tart előadást. A kétnyelvű rendezvény programja a következő: 11–11.50 között Alin Sălăjan a prána gyógyításról tart előadást Un pod către spiritualitate címmel. 12–12.50 között Gabriela Abrudan a kranioszakrális terápiáról értekezik Puterea vindecatoare a unei atingeri címen. 13–13.50 között Vardai Gabriella lélekterapeuta tart majd előadást Érezzük magunkat jól a bőrünkben címmel. 14–15.50 között Kereszty András György beszél majd a boldogsághoz vezető útról. 16–16.50 között Remus Ghitea mozgásfejlődési foglalkozást tart. 17–17.50 között pedig Szabó Csilla tart majd előadást Test–lélek–szellem harmónia a Waldorf-pedagógia révén címmel.

Az előadások mellett a Mocca kávézó nyers vegán desszertek és édességek kóstolójára várja az érdeklődőket az egész nap folyamán a szomszédos teremben, ahol lehetőség lesz majd egészséges ételek készítésére és vásárlására is. Ugyanitt Cristi Melin a Yumeiho-terápiáról, Coznici Renáta a jógáról, Bogyis Magdi pedig a tibeti hangtálas kezelésről tart bemutatót, míg Dan Galbacea és Székely Tünde a test biológiai és érzelmi felmérését végzik el. A nap folyamán a nagyváradi Zabhegyezők foglalkoztatják a gyermekeket.

Az egésznapos rendezvényre a belépés díjtalan, a szervezők a helyszínen elfogadnak felajánlásokat. Ajánlott hozzájárulás 5 lej.

Sz. G. T.