Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elektra – ismét „színpadon”

A Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttese (NTE) március 16-án és 17-én ismét előadja Nagyváradon az Elektra című mozgásszínházi produkcióját.

A színpad szó idézőjelessé tétele a címben nem véletlen, hiszen, aki látta már a Nagyvárad Táncegyüttes Elektra című mozgásszínházi előadását, az tudja, hogy a darab nem szokványos körülmények között játszódik. Azok, akik még nem látták a produkciót, legközelebb március 16-án és 17-én nézhetik meg a Szigligeti Stúdióban.

elektra

Mivel azonban a 16-ai, azaz hétfői előadásra már minden jegy elkelt, már csak a kedd esti előadásra válthatók jegyek a Szigligeti Színház jegypénztárában – korlátozott számban –, annak szokásos nyitva tartása szerint. A színház bérlettel rendelkező nézői ez alkalommal is kedvezményesen válthatnak jegyet az előadásra, amelyet március végén, Marosvásárhelyen is bemutatnak majd.

Miközben folynak az Elektra próbái, a táncegyüttes már egy újabb darab, a Betyárvilág bemutatójára készül. Az új táncjáték munkafolyamatairól és az alkotókról a későbbiekben többet is megtudhatnak majd az olvasók.