Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Elégedett az önkormányzat a Nagyváradi Ősszel

Igen sikeresnek vélte tegnapi sajtótájékoztatóján az idén lezajlott Nagyváradi Ősz rendezvénysorozatot Ovidiu Mureşan váradi alpolgármester, aki a program rendezvényfelelősével Mircea Oaiéval foglalta össze a több napos események konklúzióját.

Mureşan elmondta, nagy elégedettséggel tölti el a szervezőket, hogy évről évre egyre többen vesznek részt a Nagyváradi Ősz programjain, ugyanis ez bizonyítja a legjobban, hogy sikerült a repertoárral „megfogni a váradi közönséget”. A felmérések szerint az idei Nagyváradi Őszön összesen 45 ezer ember vett részt, általában egy-egy sikeres koncertre 2000-2500 néző érkezett, a rekordot az október 22-i szabadtéri koncertek tartják. Idén sok iskolát is sikerült bevonni a sportrendezvényekbe, körülbelül 800 diák vett részt a vetélkedőkön, meccseken a Nagyváradi Ősz alatt. A rendezvénysorozat összesen 600 ezer lejbe került a városnak.

Mureşan úgy véli, ha sikerül folytatniuk az elkezdett ütemet, program-összeállítást, úgy a 2015-ös Nagyváradi Őszre még nagyobb sikerre számíthatnak.

Sz. M.

elegedett

Mircea Oaie és Ovidiu Mureşan