Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Eifert János kiállítása Nagyváradon

Az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület és a Nagyváradi Vár- és Várostörténeti Múzeum szervezésében a váradi vár Ştefan Tóth István Fotótechnikai és Fotóművészeti Gyűjteményének kiállítótermeiben a neves budapesti fotóművész, Eifert János képeiből nyílik kiállítás november 11-én, szombaton 11 órakor.

Eifert János Időutazás című fényképe

Eifert János Időutazás című fényképe

Az Ars Poetica című kiállítás a Szent László-emlékév keretén belül a hódmezővásárhelyi születésű fotóművész 40 nagyméretű, karrierje ötven éve alatt készített munkáiból összeállított válogatás. A tárlat bejárta már az egész világot és igazi jelenkori értéket képvisel. A kiállítást december 12-ig lehet majd megtekinteni

A megnyitón résztvevőket Angela Lupşea, a Nagyváradi Vár-és Várostörténeti Múzeum igazgatója és Tóth István, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnöke köszönti, valamint dr. Ramon Novicov művészeti kritikus értékeli a tárlatot. A zenei programokról a Duo Varadiensis, Lucian Maliţă hegedű- és Thurzó Sándor József brácsaművész gondoskodik.