Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Egyedül Krisztus – táncszínházi előadás a reformációs emlékév tiszteletére

A Duna Művészegyüttes és a Göncöl Zenekar közös produkciójával, a Solus Christus (Egyedül Krisztus) című táncszínházi előadással tiszteleg a reformációs emlékév előtt a Szigligeti Színház. A protestantizmus 500. évfordulója zárásaképp, a február 17-én, szombaton 19 órától Nagyváradon vendégszereplő alkotás a reformáció értékeinek jelenvalóságáról szól.

solus2

Az előadásban a magyar folklórelemek mellett a nemzet hétköznapjaiba beépült református művészi alkotások, zsoltárok, dicséretek is helyet kaptak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Aranykert Egyesület és a Reformáció 500 által támogatott Solus Christus táncelőadásra jegyek már kaphatók a Szigligeti Színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14–19 óra között, illetve előadások előtt egy órával) és online, a www.biletmaster.ro oldalon.

solus1

Kombinált jegyek

A Szigligeti Színház felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a február 17-én 19 órától kezdődő Solus Christus vendégprodukcióra, illetve a február 20-án 19 órától tervezett A kaukázusi krétakör című előadásra a zsöllyébe és az erkélyre kedvezményes, 35 lejes árú kombinált jegyek válthatók.