Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Egy újabb kamion sodródott ki Szalontán

Pénteken éjszaka egy újabb kamion sodródott ki Nagyszalontán, a 79-es országúton, a Discont áruház és az OMV benzinkút közötti kanyarban. Személyi sérülés nem történt.

A Discont bejáratánál lévő biztonsági kamera azonban rögzítette az esetet. Tisztán látszik, hogy a nyerges vontató túl nagy sebességgel érkezik a kanyarba, a sofőr megpróbálja lefékezni a járművet, de ez nem sikerül. A motorkabin visszacsuklik az utánfutó alá és így, irányíthatatlanul csúszik jó húsz-huszonöt métert a szerelvény, egészen az túloldalán lévő árokig.

egy ujabb

Szerencsére éppen akkor senki sem járt ott, sem kerékpáros, sem gyalogos vagy másik autós, különben ismét bekövetkezhetett volna egy olyan tragédia, mint ami csütörtök délelőtt a Kulin György utcán. Itt szintén a nagy sebesség miatt sodródott ki és borult fel egy kavicsot szállító kamion, és maga alá temetett egy 57 éves asszonyt és egy egyéves és négyhónapos gyermeket, akik az út szélén haladtak. A két gyalogos a helyszínen életét vesztette.