Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Egy motoros szörnyethalt

Kedden délután halálos baleset történt Nagyváradon a Nadányi út (ma Transilvaniei) és a Bernard Shaw utca kereszteződésében. Egy 25 éves nagyváradi nő autójával balra akart fordulni, de nem adta meg az elsőbbséget az ellenkező irányból érkező motorosnak. Az ütközés elkerülhetetlen volt, a motorkerékpár vezetője, egy 31 éves nagyürögdi (Nojorid) férfi a helyszínen életét vesztette.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

A szabálytalanul beforduló autó a motorossal való ütközés következtében egy másik autónak is nekicsapódott, amit egy 42 éves nagyváradi férfi vezetett. A balesetet okozó sofőr autójában egy 30 éves nő is utazott, akit könnyebb sérülésekkel szállítottak korházba.

A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, hogy kiderítse a baleset pontos körülményeit. A Bihar megyei rendőrfőkapitányság arra kéri az autósokat, hogy tartsák be a forgalmi szabályokat, és fokozottan figyeljenek oda az utakon közlekedő motorosokra.

(V. N. A.)