Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Egy jól sikerült tárlatnyitó

Zsúfolásig megtelt szerdán este a nagyváradi Tibor Ernő Galéria (TEG), nagyon sokan mentek el ugyanis a Vassy Erzsébet pasztellfestményeiből álló tárlat megnyitójára. Mint a művésznőtől megtudtuk, összesen harminckilenc pasztellképet válogattak össze erre a kiállításra, mind olyan munkákat, amelyeket a közelmúltban festett különböző alkotótáborokban. Gavrucza Tibor, a TEG vezetője üdvözölte a szép számban összegyűlt közönséget, örömének adva hangot, hogy a mai, sokszor közömbös, a szépség mellett figyelmetlenül elrohanó világban is vannak még emberek, akik összegyűlnek, hogy együtt örüljenek az alkotásoknak.

Gavrucza Tibor és Vassy Erzsébet

Gavrucza Tibor és Vassy Erzsébet

A tárlatot Molnár Judit nyugalmazott irodalomtanár, közíró nyitotta meg. A rendezvény hangulatát emelte, hogy a pincegaléria „házizenészének” számító Trifán László egy hangulatos dallal, az Őszi ének című szerzeményével kedveskedett a közönségnek, S. Németh Katalin pedig verset szavalt.

(szőke)