Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Egy hét múlva kezd a Nagyváradi Bihar FC

A pihenés helyett a tanácstalanság lett úrrá a Bihar FC labdarúgócsapatán, illetve annak háza táján, ahol egyelőre nem tudni, hogyan és kivel vágnak majd neki a tavaszi idénynek.

A felkészülés megkezdését január 12-ére tervezték be az edzők, Călin Cheregi és Lucian Ciocan, akik még nem tudják, milyen keret áll majd rendelkezésükre. A piros-kék együttesben bizonyosan nem lép pályára a visszavágók során, Lukács Rajmond, aki közös megegyezéssel bontott szerződést a klubbal, s a magyar másodosztályban szereplő Mezőkövesd FC-t erősíti majd tavasztól. A szalacsi származású csatár másfél éves szerződést kötött az elmúlt idényben még az NB I-ben szereplő együttessel. A távozás ellenére nem marad csatár nélkül a váradi gárda, hiszen Lukács Zsombor a tavaszi idény során is a Bihar FC tagja marad. A kisebbik Lukács sokak szerint még bátyjánál is tehetségesebb, de ahhoz, hogy klasszis játékos legyen, komoly és fáradtságot nem ismerő munkára van szüksége. Szintén elhagyja a váradi csapatot az argentin Raul Speroni, aki családi problémák miatt utazott vissza szülőhazájába még tavaly novemberben, de azóta semmi hírt nem adott magáról.

Raymond megy,

Raymond megy…,

... Zsombor egyelőre még marad a Bihar FC-nél

… Zsombor egyelőre még marad a Bihar FC-nél

Jó hír viszont, hogy a váradiak ismét számíthatnak Adam Achimra, aki felépült sérüléséből, így teljes erőbedobással alapozhat majd. A Bihar FC vezetői szerződést hosszabbítottak néhány tehetséges saját nevelésű labdarúgóval (Adrian és Valentin Petricău, Sergiu Mune, Sas Krisztofer és Sebastian Borşa). A szakvezetők a hét folyamán döntenek arról kik lesznek azok a labdarúgók, akikre számítanak majd az alapozás során. Információink szerint egy középpályással és egy csatárral szeretnének erősíteni a váradiak, de egyelőre kérdéses, hogy lesz-e vállalkozó, aki elfogadja a klub által kínált anyagi feltételeket.